Laden...
    • Molenhoekpassage 8, Rosmalen-Zuid, 5242 CZ Rosmalen
    • Molenhoekpassage 8, Rosmalen-Zuid, 5242 CZ Rosmalen
      maandag 17-11-2025:08:00-18:00dinsdag 18-11-2025:08:00-18:00
      woensdag 19-11-2025:08:00-18:00donderdag 20-11-2025:08:00-18:00
      vrijdag 21-11-2025:08:00-19:00zaterdag 22-11-2025:08:00-17:00
      zondag 23-11-2025:geslotenmaandag 24-11-2025:08:00-18:00
      dinsdag 25-11-2025:08:00-18:00woensdag 26-11-2025:08:00-18:00
      donderdag 27-11-2025:08:00-18:00vrijdag 28-11-2025:08:00-19:00
      zaterdag 29-11-2025:08:00-17:00zondag 30-11-2025:gesloten
    • Molenhoekpassage 8, Rosmalen-Zuid, 5242 CZ Rosmalen
      maandag 17-11-2025:08:00-18:00dinsdag 18-11-2025:08:00-18:00
      woensdag 19-11-2025:08:00-18:00donderdag 20-11-2025:08:00-18:00
      vrijdag 21-11-2025:08:00-19:00zaterdag 22-11-2025:08:00-17:00
      zondag 23-11-2025:maandag 24-11-2025:08:00-18:00
      dinsdag 25-11-2025:08:00-18:00woensdag 26-11-2025:08:00-18:00
      donderdag 27-11-2025:08:00-18:00vrijdag 28-11-2025:08:00-19:00
      zaterdag 29-11-2025:08:00-17:00zondag 30-11-2025:
      • afhalen
        • contant geld
        • betaalautomaat
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 73 521 7303

      • gourmetpakket §


        • Gourmet Standaard §

          • kipfilet met paprikamarinade
          • kipfilet met knoflook-peper marinade
          • kipfilet naturel
          • varkenshaas gemarineerd
          • varkenshaas naturel
          • biefstuk naturel
          • hamburger
          • saucijsje
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 7,50 / persoon

          persoon
        • Gourmet Luxe 1 §

          • kipfilet met paprikamarinade
          • kipfilet met knoflook-peper marinade
          • kipfilet naturel
          • varkenshaas gemarineerd
          • varkenshaas naturel
          • biefstuk naturel
          • biefstuk met bospaddenstoelmarinade
          • gekruid lamshaasje
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / persoon

          persoon
        • Gourmet Luxe 2 §

          • kipfilet met paprikamarinade
          • kipfilet met knoflook-peper marinade
          • kipfilet naturel
          • varkenshaas gemarineerd
          • varkenshaas naturel
          • biefstuk naturel
          • mini kipsaté
          • mini varkenshaassaté
          • slavink
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / persoon

          persoon
        • Steengrillschotel §

          • kipfilet met paprikamarinade
          • kipfilet met knoflook-peper marinade
          • kipfilet naturel
          • varkenshaas gemarineerd
          • varkenshaas naturel
          • biefstuk naturel
          • mini kipsaté
          • mini varkenshaassaté
          • slavink
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 7,50 / persoon

          persoon
        • Kindergourmet §

          • mini-worstje
          • hamburgertje
          • slavinkje
          • kipfiletje

          € 4,50 / persoon

          persoon
        • Fondueschotel §

          In blokjes gesneden:
          • kipfilet met paprikamarinade
          • kipfilet met knoflook-peper marinade
          • kipfilet naturel
          • varkenshaas gemarineerd
          • varkenshaas naturel
          • biefstuk naturel
          • gehaktballetje
          • slavink
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / persoon

          persoon
    • Welkom bij Traiteurslager van Otterdijk. Onze filosofie: persoonlijke aandacht, uitgebreid advies met een glimlach en met als speerpunt, alleen de allerbeste kwaliteit. Traiteurslager van Otterdijk, meer dan vlees alleen!

      • barbecuepakket §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Barbecuepakket Traditioneel §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          • voorgegaarde hamburger
          • barbecueworst
          • gemarineerde kipfilet
          • kipsaté

          € 6,95 / persoon

          persoon
        • Barbecuepakket Populair §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          • runderhamburger
          • kipsaté
          • varkenshaassaté
          • gekruide speklap

          € 8,25 / persoon

          persoon
        • Barbecuepakket Super de Luxe §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          • scampispiezen
          • vakenshaasmedaillon
          • biefstuksaté
          • kip op stok

          € 12,25 / persoon

          persoon
        • Barbecuepakket Spiezen §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          • rundersaté
          • varkenshaasmedaillon
          • kipsaté
          • vuurpijl


          Een vuurpijl is een dunne speklap met een stokje met provinciaalse kruiden.

          € 9,95 / persoon

          persoon
        • Aanvullingspakket A §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          • 4 soorten saus: saté-, knoflook-, cocktail- en zigeunersaus
          • huzaren- en komkommersalade
          • stokbrood, vers afgebakken
          • kruidenboter uit eigen keuken

          € 6,50 / persoon

          persoon
      • Barbecuepakket compleet §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        Op basis van beschikbaarheid een BBQ + gas.


        • BBQ Excellent §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Wij rekenen met 4 stuks vlees per persoon.
          • kipsaté
          • runderhamburger
          • biefstuksaté
          • varkenshaassaté
          • kip op stok
          • gemarineerde rib-eye
          • scampi spiezen
          • varkenshaasmedaillon

          Aangevuld met
          • huzaren-, komkommer-, aardappel-, pastasalade en Griekse koolsalade
          • cocktailsaus, knoflooksaus, barbecuesaus, satésaus en mosterd
          • kruidenboter
          • stokbrood, focaccia en ciabatta

          € 21,50 / persoon

          persoon
        • BBQ Royal §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Wij rekenen met 4 stuks vlees per persoon.
          • kipsaté
          • runderhamburger
          • BBQ-worst
          • gekruide speklap
          • gemarineerde kipfilet
          • biefstuk saté
          • quarterpounder

          Aangevuld met
          • huzaren-, komkommer- en aardappelsalade
          • cocktailsaus, knoflooksaus, barbecuesaus en satésaus
          • kruidenboter
          • stokbrood

          € 15,50 / persoon

          persoon
      • vegetarisch §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Barbecuepakket vegetarisch §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijke schotel voor de vegetariër.

          € 8,95 / persoon

          persoon
      • barbecue §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Barbecue drumstick §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Gaar laten worden op de barbecue. Een heerlijke snack.

          € 1,45 / 100 g

          x 100 g
        • Barbecueworst §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,30 / stuk

          stuk
        • Garnalenspies §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een lekker en gezond visgerecht voor op de barbecue.

          € 3,25 / stuk

          stuk
        • Gehaktballetjesspies §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Lekkere gehaktspies voor op de barbecue.

          € 1,60 / 100 g

          x 100 g
        • Gemarineerde kipfilet §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Kipfilet gemarineerd met een rode wijn marinade.

          € 1,72 / 100 g

          gram
        • Kinderspies §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Hamburger, knakworstje, worstje en gehaktballetje aan een spies.

          € 1,35 / 100 g

          x 100 g
        • Kip op stok §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Gemarineerde kipfilet omwikkeld met licht gerookt spek.

          € 1,95 / 100 g

          x 100 g
        • Kipfilet paprika §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een mals stukje kipfilet gemarineerd met paprikamarinade.

          € 1,72 / 100 g

          x 100 g
        • Kipsaté Dijon §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Kipsaté met rode wijn/ mosterd marinade.

          € 1,85 / 100 g

          x 100 g
        • Kipsaté tandoori §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Kipsaté met tandoori marinade.

          € 1,85 / 100 g

          x 100 g
        • Lamsrackspies met pesto §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Lamsrack met pestomarinade.

          € 5,99 / 100 g

          x 100 g
        • Runderhamburger §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,90 / stuk

          stuk
        • Rundersaté bospaddestoelen §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Rundersatévlees met bospaddestoelen.

          € 2,95 / 100 g

          x 100 g
        • Rundersaté pesto §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Rundersatévlees met pestomarinade.

          € 2,95 / 100 g

          x 100 g
        • Shaslick (varkensspies) §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui en paprika.

          € 2,75 / 100 g

          x 100 g
        • Speklap ketjap §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,59 / 100 g

          x 100 g
        • Speklap Provencaals §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,59 / 100 g

          x 100 g
        • Speklap taco §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,59 / 100 g

          x 100 g
        • Varkenshaasmedaillon §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Varkenshaas omwikkeld met krokant spek. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,65 / 100 g

          x 100 g
        • Varkenshaassaté ketjap §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijk varkenshaassaté in een ketjapmarinade.

          € 2,30 / 100 g

          x 100 g
      • Barbecuesalade §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Aardappelsalade §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Aardappelsalade is een salade die van aardappels gemaakt wordt. In de wereld zijn er verschillende soorten aardappelsalades die ieder op een eigen manier bereid worden.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Griekse witte koolsalade §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een lekkere frisse salade op basis van Griekse witte kool.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Huzarensalade §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Kip-pesto salade §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Frisse pastasalade met kip en pesto.

          € 2,45 / 100 g

          gram
        • Komkommersalade §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een heerlijk frisse salade met komkommer, paprika, rode ui en bleekselderij.

          € 1,60 / 100 g

          gram
      • Tapasschotels §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Tapasschotel Populair §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          • grillworst
          • Franse salami met roomkaas
          • snackballetjes
          • ei omwikkeld met bacon
          • gebraden tv-stick
          • fijn gesneden serranoham
          • kipspiesjes omwikkeld met spek
          • Italiaanse droge worst
          • zachte mosterdsaus

          € 5,95 / persoon

          persoon
        • Tapasschotel De Luxe §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          • grillworst
          • Franse salami gevuld met roomkaas
          • gebraden tv-stick
          • fijn gesneden sopressa
          • kipspiesjes omwikkeld met spek
          • ei omwikkeld met bacon
          • snackballetjes
          • gemarineerde varkenshaasspiesjes
          • gebraden kippengehakt
          • truffelsalami
          • zachte mosterdsaus

          € 7,75 / persoon

          persoon
        • Tapasplank §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          • krabsalade, likkepot, beenhamsalade
          • zalmsalade, bouillonsalade, eiersalade
          • parmaham, sopressa, domschinken
          • serranoham, Franse salami, gebraden kiprollade
          • naturel olijven, zongedroogde tomaten, Provençaalse olijven
          • kip met spek, varkenshaassaté, gemarineerde kipspiesjes
          • snackballetje, pikantje, grillworst
          • texaans balletje, saté gehakt, kipgehakt
          • zoete spare-rib, kipvleugeltje

          € 11,50 / persoon

          persoon
        • Tapasplank §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          • krabsalade, likkepot, beenhamsalade
          • zalmsalade, bouillonsalade, eiersalade
          • parmaham, sopressa, domschinken
          • serranoham, Franse salami, gebraden kiprollade
          • naturel olijven, zongedroogde tomaten, Provençaalse olijven
          • kip met spek, varkenshaassaté, gemarineerde kipspiesjes
          • snackballetje, pikantje, grillworst
          • Texaans balletje, saté gehakt, kipgehakt
          • zoete spare-rib, kipvleugeltje
          • tonijnsalade, mosterd/fricandeausalade, carpacciosalade
          • truffelsalami, cacciatore, ringworst

          € 12,75 / persoon

          persoon
      • Tapas §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Gevulde peppersweets §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Zoete pikante pepertjes gevuld met roomkaas.

          € 3,95 / 100 g

          gram
        • Olijven knoflook §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijke groene olijven in knoflookmarinade.

          € 3,45 / 100 g

          gram
        • Olijven naturel §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          olijven zijn bijvoorbeeld heerlijk als borrelhapje of in een (Griekse) salade.

          € 3,45 / 100 g

          gram
        • Olijven provençaals §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijke olijven met Provençaalse kruiden.

          € 3,45 / 100 g

          gram
        • Rundertapenade §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Rundvleestapenade met olijfolie, peper, zeezout, pijnboompitjes en oude kaas.
          Lekker voor op toast.

          € 3,95 / 100 g

          gram
        • Tapenade frommagi §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Tapenade van olijven, zontomaten en oude kaas. Lekker op stokbrood of op toast.

          € 4,25 / 100 g

          gram
        • Tapenade noten §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Tapenade van noten, heerlijk voor bij de borrel.

          € 4,25 / 100 g

          gram
        • Tapenade pesto §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijke pesto tapenade.

          € 4,25 / 100 g

          gram
        • Tapenade tomaat §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Tapenade met zongedroogde tomaat.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Tapenade tricolore §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          De basis bestaat uit groene-,en zwarte olijven, zongedroogde tomaatjes en olie. Daaraan toegevoegd: kappertjes, knoflook en Parmezaan.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Zongedroogde tomaten §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Zongedroogde tomaatjes met oude kaas en Italiaanse kruiden.

          € 3,45 / 100 g

          gram
      • Dippers §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Dipper Italiaans §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december

          € 2,05 / 100 g

          gram
        • Dipper kaas §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Dipper knoflook §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december

          € 2,05 / 100 g

          gram
        • Dipper pesto §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december

          € 2,05 / 100 g

          gram
      • saladeschotel §


        • Huzarenschotel De Luxe §

          Vul eventueel aan met gevulde eitjes of gevulde tomaatjes. Apart bij te bestellen.
          • 250 gram huzaren per persoon
          • ei omwikkeld met bacon
          • huisgemaakte fricandeau
          • ham met asperge
          • Pain d' Ardenne gevuld met roomkaas
          • fijngesneden serranoham
          • gebraden kiprollade
          • huisgemaakte mosterdrollade
          • zilveruitjes, worteltjes, augurkjes en tomaatjes

          € 10,95 / persoon

          persoon
        • Gevulde eitjes §

          Gevulde eieren of mimosa-eieren zijn door midden gesneden hardgekookte eieren, gevuld met een mengsel van de hardgekookte dooier en andere ingrediënten.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Gevulde tomaatjes met beenham §

          Gevulde tomaat is heerlijk als voor- of bijgerecht.

          € 1,50 / stuk

          stuk
      • stokbrood §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Stokbrood XXL §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijk vers stokbrood.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Ciabatta §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijk vers ciabatta
          brood.

          € 3,60 / stuk

          stuk
        • Foccacia met kruidenboter §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijk vers stokbrood met een smeuïge kruidenboter.

          € 3,50 / stuk

          stuk
        • Kruidenboter §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 2,15 / 100 g

          x 100 g
      • maaltijd §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Aardappelgratin §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een typisch winters bijgerecht. Een heerlijke en gezonde aardappelgratin.

          € 4,31 / 375 g

          x 375 g
        • Gehaktballen in jus §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Lekker gehaktballetjes in een heerlijke jus.

          € 2,48 / 150 g

          x 150 g
        • Kant en klaar speklap §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijke ouderwetse speklap voor bij de maaltijd.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Kip piri piri §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Lekker en gezond. Kip met de lekkere smaak van piri piri kruiden.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Kipsaté kant en klaar §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijke kipsaté. Even opwarmen in de magnetron en u kunt aan tafel.

          € 1,95 / 100 g

          x 100 g
        • Oma's runderlappen §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een mals runderlapje uit grootmoeders tijd!

          € 2,45 / 100 g

          gram
        • Snackballen in tex-saus §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Gehaktballetjes in een lekker gekruide saus.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Yakitorispies §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Yakitori is Japans voor gegrilde kip. Blokjes gemarineerde kip aan een spies.

          € 2,95 / 100 g

          gram
      • oosters §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Bami §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Kant-en-klaar bamigerecht om op te warmen. Bami is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Min Nan Chinese taal waarbij "ba" vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe. Bak-mie betekent dus eigenlijk: "tarwenoedels geschikt voor vleesgerechten". Ook in Indonesië, Maleisië en in Thailand worden deze tarwenoedels als bami aangeduid en via het Maleis (de voertaal in Nederlands-Indië) is het woord in de Nederlandse taal opgenomen.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Nasi §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Babi pangang §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Kant-en-klaar babi pangang gerecht om op te warmen. Babi pangang (in Indonesië en Maleisië geschreven als babi panggang) is de naam voor verschillende gerechten uit het Verre Oosten gemaakt van varkensvlees. De naam babi pangang komt van de twee Maleis/Indonesische woorden babi, dat varken betekent, en panggang, dat geroosterd betekent.

          € 2,05 / 100 g

          gram
      • stamppot §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Boerenkoolstamp §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Klassieke boerenkoolstamppot. Een heerlijk winters en echt Hollands gerecht.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Wortelstamp §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Hutspot is een heerlijke echt Nederlandse stamppot van wortelen, uien en aardappelen.

          € 1,75 / 100 g

          gram
      • soep §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Bospaddenstoelensoep §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een vegetarische herfstige soep op basis van een bouillon van eekhoorntjesbrood met verschillende soorten paddenstoelen.

          € 5,25 / liter

          liter
        • Champignonsoep §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Champignonsoep is een gebonden soep, die wordt bereid door een roux te verdunnen met room en paddenstoelenbouillon. Hier worden dan plakjes champignon aan toegevoegd.

          € 5,25 / liter

          liter
        • Chinese tomatensoep §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 5,25 / liter

          liter
        • Erwtensoep §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten.

          € 5,25 / liter

          liter
        • Goulashsoep §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een heerlijk pittige, goedgevulde maaltijdsoep.

          € 5,25 / liter

          liter
        • Groentesoep §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Groentesoep is een prima vervanging voor een uitgebreide warme maaltijd. Er zit zo’n beetje alles in wat je nodig hebt. Groenten, vlees, vocht en vitaminen.

          € 5,25 / liter

          liter
        • Kippensoep §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Kippensoep is soep die smaakt naar en gemaakt is uit vlees van de kip en soepgroenten. Kippensoep wordt vooral geconsumeerd voor de maaltijd, bij wijze van voorgerecht.

          € 5,25 / liter

          liter
        • Tomatensoep §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 5,25 / liter

          liter
      • salade §


        • Beenhamsalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met malse beenham in een smaakvolle saus.

          € 2,45 / 100 g

          gram
        • Bouillonsalade §

          Bouillonsalade is salade van zeer goed gekookt rundvlees.

          € 3,45 / 100 g

          gram
        • Carpacciofilet §

          Lekker voor op brood. Filet carpaccio, een ware traktatie.

          € 2,85 / 100 g

          gram
        • Eiersalade §

          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 2,35 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 2,65 / 100 g

          gram
        • Filet Americain Martino §

          Een pikante variant van filet americain.

          € 2,65 / 100 g

          gram
        • Grillworstsalade §

          Heerlijke grillworstsalade voor op brood of op een toastje.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Kip Kerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 3,45 / 100 g

          gram
        • Krabsalade §

          Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

          € 3,35 / 100 g

          gram
        • Selleriesalade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 3,75 / 100 g

          gram
        • Vitello salade §

          Heerlijke toastsalade van dungesneden kalfsvlees met tonijnsaus.

          € 2,65 / 100 g

          gram
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 3,85 / 100 g

          gram
      • Slaatje §


        • Rundvleesslaatje §

          Lekkere salade voor op de boterham of bij stokbrood.

          € 2,25 / stuk

          stuk
    • Welkom bij Traiteurslager van Otterdijk. Onze filosofie: persoonlijke aandacht, uitgebreid advies met een glimlach en met als speerpunt, alleen de allerbeste kwaliteit. Traiteurslager van Otterdijk, meer dan vlees alleen!

      • rundvlees §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Hollandse biefstuk §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.
        • Haasbiefstuk §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.
        • Kogelbiefstuk §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.
        • Braadvlees mager §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Braadvlees. De naam zegt het al. Laat het vlees op kamertemperateur komen, lekker kruiden met peper en zout, boter in de braadpan, goed warm laten worden, dan het vlees er in, dichtschroeien en er uit halen. Dan het water erbij in de pan, als het kookt het vlees er weer in, het vuur zachtjes zetten, doe er nog wat kruiden bij en dan lekker lang (2,5 a 3 uur) laten pruttelen.

          € 2,45 / 100 g

          gram
        • Duitse biefstuk §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 2,20 / stuk

          stuk
        • Runderhamburger §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees.

          € 1,90 / stuk

          stuk
        • Magere runderlappen §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 2,45 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 4,43 / 150 g

          x 150 g
        • Rib-eye §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.
        • Riblap fijn §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Rosbief §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 3,00 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.
        • Runderpoulet §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 2,45 / 100 g

          gram
        • Runderschnitzel §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.
        • Rundertong §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Rundertong is een smaakvolle 'vergeten' vleessoort. In het buitenland en met name Frankrijk is het een delicatesse die ook als hoofdmaaltijd gegeten wordt. De rundertong weegt ongeveer 2 kilo. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen.

          € 29,90 / ±2,0 kg

          stuk
        • Sucadelap §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.
        • Zijlende §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Het vaste zijdeel van de dikke lende. het is uitstekend geschikt voor het maken van lekker biefstukken, maar ook op de barbecue is het een gemakkelijk te bereiden stuk vlees dat van binnen best een klein beetje rauw mag blijven.

          € 3,95 / 100 g

          gram
        • Carpaccio §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          De originele carpaccio wordt gesneden van de ossenhaas. Dit is het fijnste stuk vlees van het rund.

          € 5,25 / stuk

          stuk
        • Carpacciorolletje §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Runderrolletje met pesto, pijnboompitten en kaas.

          € 6,50 / 200 g

          x 200 g
        • Côte de boeuf met bot §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Botermals Nederlands rundvlees, 32 dagen gerijpt in onze rijpingskast.

          € 47,40 / ±1.200 g

          stuk
        • Cote de boeuf zonder been §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Botermals Nederlands rundvlees, 32 dagen gerijpt in onze rijpingskast.

          € 39,50 / kilo

          kilo
        • Haasbiefstuk aan een stuk §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.
        • Picanha §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.

          € 24,75 / 500 g

          x 500 g
        • Rosbief aan een stuk §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.
      • varkensvlees §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Varkensfilet §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,89 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Varkenslever §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 0,85 / 100 g

          gram
        • Varkensoester §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Varkenspoulet §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 2,70 / 200 g

          x 200 g
        • Halslapje §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Halslappen zijn malse stukken van de nek of de hals.

          € 2,06 / 120 g

          x 120 g
        • Hamlap §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Hamschijf §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 1,20 / 100 g

          gram
        • Katenhaas §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Gemarineerde varkenshaas met katenspek.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Krabbetje §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Procureur §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          De procureur ligt meteen achter de kop. Daarnaast is het een mooi gemarmerd stuk vlees. Nooit droog en heeft erg veel smaak.

          € 1,72 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 2,78 / 200 g

          x 200 g
        • Schouderkarbonade §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 3,41 / 235 g

          x 235 g
        • Shoarmavlees §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Speklap met zwoerd §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort. Het zwoerd geeft een extra lekkere smaak aan het vlees, zodra krokant gebakken.

          € 1,25 / 100 g

          x 100 g
        • Speklap zonder zwoerd §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 1,59 / 100 g

          x 100 g
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 2,99 / 150 g

          x 150 g
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 2,99 / 150 g

          x 150 g
      • kip §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Gegrilde drumstick §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Gegrilde kippenpoot, ook wel drumsticks genaamd.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Gegrilde kippenbout §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijke malse kippenbout. Gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipfilet §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 2,30 / 100 g

          gram
        • Kipdijen §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Kipdijen is het bovenste deel van de poot.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Kipdrumsticks §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 0,99 / 100 g

          gram
        • Kipgehakt §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Kipgehakt is een stuk lichter en slanker dan rundergehakt.

          € 1,35 / 100 g

          gram
        • Kippenbout §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 0,99 / 100 g

          gram
        • Krokante kipschnitzel §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een heerlijke kipschnitzel in een krokant jasje.

          € 2,19 / 125 g

          x 125 g
        • TV-sticks §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 0,89 / 100 g

          gram
      • kalfsvlees §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Kalfsfricandeau §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 3,65 / 100 g

          gram
        • Kalfslap §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Kalfslapjes zijn gesneden van de ronde fricandeau van de achterbil.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Kalfslever §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Kalfslever is de fijnste en volgens kennis de lekkerste soort lever, met een zeer verfijnde smaak. Hoeft alleen om en om gebakken te worden. Verwijder voor het bakken wel het vlies of laat dat door de slager doen. Het vlies is niet eetbaar en als het blijft zitten trekt de plak krom bij het bakken.

          € 3,70 / 100 g

          gram
        • Kalfsoester §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 2,70 / 100 g

          gram
        • Kalfsschnitzel §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.
        • Kalfspoulet §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 2,25 / 100 g

          gram
      • lamsvlees §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Lamsbout met been §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 3,75 / 100 g

          gram
        • Lamsbout zonder been §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 4,25 / 100 g

          gram
        • Lamsfilet §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 5,50 / 100 g

          gram
        • Lamshaas §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          De lamshaas is het zachtste stukje vlees van het lam. Het vlees is uit de rug gesneden en bevat geen spieren of zeentjes. Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Lamshaas is niet alleen heerlijk mals maar ook supersnel klaar te maken. Honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij.

          € 5,50 / 100 g

          gram
        • Lamsrack §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 5,95 / 100 g

          gram
      • vlug en panklaar §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Filetlapje §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 1,89 / 100 g

          gram
        • Roomschnitzel §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijk vers en mals, gemakkelijk en snel klaar.

          € 2,18 / 150 g

          x 150 g
        • Tartaartje §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 2,20 / stuk

          stuk
        • Gehaktbal §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 2,18 / 150 g

          x 150 g
      • soepbenodigdheden §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Soepvlees §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.

          € 2,45 / 100 g

          gram
        • Mergpijp §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Runderschenkel §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 1,50 / 100 g

          gram
      • gehakt §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Varkenssaucijs §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een varkenssaucijs is meestal samengesteld uit varkensgehakt met kruiden. Gewicht circa 100 gram.

          € 1,40 / stuk

          stuk
        • Kindersaucijs §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een heerlijk kindersaucijsje van kalfsvlees. Gewicht circa 100 gram.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Blinde vink §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          De naam 'blinde' vink is ontstaan omdat het gehakt niet zichtbaar is. Blinde vink is gemaakt van gekruid gehakt omwikkeld met een dun lapje vlees. Gewicht circa 150 gram.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Rundersaucijs §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijk ambachtelijke rundersaucijs. Gewicht circa 100 gram.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Rundertartaar §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 2,20 / stuk

          stuk
        • Duitse biefstuk §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 2,20 / stuk

          stuk
        • Gehakt speciaal §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Gehakt van varkensvlees-kalfsvlees.

          € 1,35 / 100 g

          gram
        • Half-om-half gehakt §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Rundergehakt §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Slavink §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek. Gewicht circa 150 gram.

          € 1,50 / 100 g

          gram
      • snacks / hapjes §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Gegrilde TV-sticks §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Lekker gegrild hapje voor bij de borrel of op een verjaardag.

          € 1,15 / 100 g

          gram
        • Gehaktballen §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijke traditionele gehaktbal. Lekker als snack.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Kipgehaktstaaf §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Ambachtelijke gehaktstaaf. Heerlijk als snack tussendoor.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Marcaboules (kip) §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Hartig worstje voor bij het aperitief of gewoon als tussendoortje. Door het kleine formaat ook perfect als hapje te serveren.

          € 5,95 / 100 g

          gram
        • Pikantje §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Lekker pikant gedroogd worstje voor bij de borrel.

          € 1,65 / 100 g

          x 100 g
        • Snackballetjes §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Snackballetjes zijn lekker als borrelhapje, maar ook als avondeten, geserveerd met bijvoorbeeld een lekkere pindasaus.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Spare-ribs §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Spare-ribs in een heerlijk zoete marinade.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Worstenbroodje §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Het Brabants worstenbroodje is een typisch broodje uit de provincie Noord-Brabant. Het broodje is ongeveer vijftien centimeter lang en is gevuld met een worst van gehakt.

          € 6,50 / stuk

          stuk
        • Wrap gehakt §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Tortillawrap gevuld met het lekkerste gehakt en saus.

          € 3,45 / stuk

          stuk
        • Wrap kip §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een lekkere wrap gevuld met pikant gekruide kipstukjes met groente en saus.

          € 3,45 / stuk

          stuk
      • vleeswaren §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

      • paté §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Beau berry paté §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een grove paté dat veel wordt gegeten tijdens de feestdagen.

          € 3,75 / 100 g

          gram
        • Bourgondische paté §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Deze paté heeft als basis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. Een deel van de grondstoffen wordt tot een gladde massa gecutterd*. Een deel van de lever en varkensvlees wordt grover gemalen en aan de gladde massa toegevoegd waardoor een grove uitstraling ontstaat. De massa wordt afgevuld in een ovenbak en daarna wordt afgekookt of gebakken.

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Cranberry paté §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Notenpaté §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Verse paté met noten. Feestelijk en erg lekker.

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Paté uienconfijt §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Pate met uienconfituur voor een intense smaak.

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Roompaté §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Lekker smeuïge roompaté.

          € 3,25 / 100 g

          gram
      • rollades §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

      • worst §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Verse worst (fijn) §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 1,40 / 100 g

          gram
      • leverworst §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Berlinerworst §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          De basis van deze Duitse leverworstvariant bestaat uit spek van de kinnebak van het varken, varkensvlees en lever.

          € 2,05 / 100 g

          gram
        • Hausmacher §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Een unieke grove leverworst met stevige smaak.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Kalfsleverworst §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Eigenlijk is de kalfsleverworst een verfijnde en wat luxere vorm van de gewone leverworst.

          € 1,59 / 100 g

          gram
        • Likkepot §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Likkepot is saskische leverworst met een saus van mayonaise, kruiden, verse uitjes en paprika.

          € 2,35 / 100 g

          gram
      • rookworst §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Rookworst §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 3,88 / ±250 g

          stuk
      • gekookte worst §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Knakworst §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          De knakworst is een kleine, dunne worst die zowel koud als warm op of zonder een broodje als snack gegeten kan worden.

          € 5,95 / stuk

          stuk
      • gedroogde worst §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Cacciatore §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          De meest bekende droge worst uit Italië. Lekker voor bij de borrel.

          € 6,95 / stuk

          stuk
        • Fuet §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Fuet, letterlijk 'zweep', is een Catalaanse lange, dunne, gefermenteerde en gedroogde worst. Deze heeft een licht zoete, licht gepeperde smaak. De worst valt op door zijn dunne vorm en het schimmellaagje dat tijdens het drogen ontstaat.

          € 5,95 / stuk

          stuk
        • Ringworst §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Worst van geselecteerd varkensvlees -en spek, op smaak gebracht met een in huis ontwikkelde traditionele kruidensamenstelling.

          € 8,95 / stuk

          stuk
        • Saltufo §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          De saltufo is een specialiteit met echte Italiaanse ingrediënten. De saltufo is een heerlijke salamikogel met echte zomertruffels en omringd met echte Parmezaanse kaas uit Parma (Italië).

          € 7,95 / stuk

          stuk
      • saus §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Barbecuesaus §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Barbecuesaus is een van de sauzen die bijna overal op tafel staat tijdens het barbecuen. Deze zoete en vaak ietwat pittige saus is heerlijk bij veel soorten vlees.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Cognacsaus §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijke cognacsaus met een zoete smaak. Lekker bij veel vleessoorten.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Gembersaus §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijke saus met een sterke maar aangename gembersmaak.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Knoflooksaus §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Kruidenboter §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 2,15 / 100 g

          gram
        • Mosterd-dille dressing §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijk smaakvolle dressing van mosterd en dille. Past goed bij veel soorten vis maar is ook lekker door een salade.

          € 6,50 / stuk

          stuk
        • Mosterdsaus §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijk romige mosterdsaus.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Pepersaus §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijk romige pepersaus voor bij uw vleesgerecht.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Preiselbeere §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          De preiselbeer (ook wel vossenbes genoemd) is een gewaardeerde en geliefde vrucht die vooral bij wildgerechten wordt geserveerd.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Ravigottesaus §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Ravigottesaus komt uit de klassieke Franse keuken en wordt gemaakt op basis van vinaigrette. Aan deze vinaigrette worden kappertjes, tuinkruiden en gesnipperde ui toegevoegd.

          € 1,20 / 100 g

          gram
        • Satésaus §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 2,15 / 100 g

          gram
        • Tzatziki §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Tzatziki is een traditioneel Grieks gerecht, dat bereid wordt met Griekse yoghurt, knoflook, komkommer, olijfolie en kruiden, zoals dille en een beetje peterselie.

          € 2,05 / 100 g

          gram
        • Zigeunersaus §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december
          Heerlijke pikante saus met peper.

          € 1,50 / 100 g

          gram
      • eieren §

        onbeschikbaar: 21 - 31 december

        • Scharreleieren §

          onbeschikbaar: 21 - 31 december

          € 0,45 / stuk

          stuk