| maandag 17-11-2025: | gesloten | dinsdag 18-11-2025: | 08:30-18:00 |
| woensdag 19-11-2025: | 08:30-18:00 | donderdag 20-11-2025: | 08:30-18:00 |
| vrijdag 21-11-2025: | 08:30-18:00 | zaterdag 22-11-2025: | 08:00-16:00 |
| zondag 23-11-2025: | gesloten | maandag 24-11-2025: | gesloten |
| dinsdag 25-11-2025: | 08:30-18:00 | woensdag 26-11-2025: | 08:30-18:00 |
| donderdag 27-11-2025: | 08:30-18:00 | vrijdag 28-11-2025: | 08:30-18:00 |
| zaterdag 29-11-2025: | 08:00-16:00 | zondag 30-11-2025: | gesloten |
| maandag 17-11-2025: | dinsdag 18-11-2025: | 09:15-17:30 | |
| woensdag 19-11-2025: | 09:15-17:30 | donderdag 20-11-2025: | 09:15-17:30 |
| vrijdag 21-11-2025: | 09:15-17:30 | zaterdag 22-11-2025: | 08:45-15:00 |
| zondag 23-11-2025: | maandag 24-11-2025: | ||
| dinsdag 25-11-2025: | 09:15-17:30 | woensdag 26-11-2025: | 09:15-17:30 |
| donderdag 27-11-2025: | 09:15-17:30 | vrijdag 28-11-2025: | 09:15-17:30 |
| zaterdag 29-11-2025: | 08:45-15:00 | zondag 30-11-2025: | |
| maandag 17-11-2025: | dinsdag 18-11-2025: | 09:00-12:00, 13:00-18:30 | |
| woensdag 19-11-2025: | 09:00-12:00, 13:00-18:30 | donderdag 20-11-2025: | 09:00-12:00, 13:00-18:30 |
| vrijdag 21-11-2025: | 09:00-12:00, 13:00-18:30 | zaterdag 22-11-2025: | 10:00-12:00, 13:00-16:30 |
| zondag 23-11-2025: | maandag 24-11-2025: | ||
| dinsdag 25-11-2025: | 09:00-12:00, 13:00-18:30 | woensdag 26-11-2025: | 09:00-12:00, 13:00-18:30 |
| donderdag 27-11-2025: | 09:00-12:00, 13:00-18:30 | vrijdag 28-11-2025: | 09:00-12:00, 13:00-18:30 |
| zaterdag 29-11-2025: | 10:00-12:00, 13:00-16:30 | zondag 30-11-2025: | |
| bezorgregio | minimum bestelbedrag |
|---|---|
| Bernisse | € 20,00 |
| Brielle | € 20,00 |
| Hellevoetsluis | € 20,00 |
| Westvoorne | € 20,00 |
| Spijkenisse | € 40,00 |
allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 181 442 500
Hier vindt u een greep uit ons assortiment. Uiteraard bieden wij veel meer vleeswaren in onze webshop.
De lekkerste soyasaus! Tomasu sojasaus wordt gebrouwen in Rotterdam van eigen sojabonen en tarwe geteeld in de Hoeksche waard. Deze twee ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout geoogst in Frankrijk.
Uniek is dat deze sojasaus minimaal 24 maanden in oude whisky vaten worden gerijpt. De oude whiskyvaten zijn 25 tot 50 jaar oud en zijn afkomstig van de beste distilleerderijen uit Schotland.

De partypan sluit u aan op netstroom om de inhoud op te warmen. Zo heeft u in een handomdraai de lekkerste warme hapjes op tafel.
De lekkerste soyasaus! Tomasu sojasaus wordt gebrouwen in Rotterdam van eigen sojabonen en tarwe geteeld in de Hoeksche waard. Deze twee ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout geoogst in Frankrijk.
Uniek is dat deze sojasaus minimaal 24 maanden in oude whisky vaten worden gerijpt. De oude whiskyvaten zijn 25 tot 50 jaar oud en zijn afkomstig van de beste distilleerderijen uit Schotland.