Laden...
    • Kerkstraat 49-b, 5076 AT Haaren
    • Kerkstraat 49-b, 5076 AT Haaren
      maandag 17-11-2025:08:00-18:00dinsdag 18-11-2025:08:00-18:00
      woensdag 19-11-2025:08:00-18:00donderdag 20-11-2025:08:00-18:00
      vrijdag 21-11-2025:08:00-18:00zaterdag 22-11-2025:08:00-16:00
      zondag 23-11-2025:geslotenmaandag 24-11-2025:08:00-18:00
      dinsdag 25-11-2025:08:00-18:00woensdag 26-11-2025:08:00-18:00
      donderdag 27-11-2025:08:00-18:00vrijdag 28-11-2025:08:00-18:00
      zaterdag 29-11-2025:08:00-16:00zondag 30-11-2025:gesloten
    • Kerkstraat 49-b, 5076 AT Haaren
      maandag 17-11-2025:10:00-18:00dinsdag 18-11-2025:10:00-18:00
      woensdag 19-11-2025:10:00-18:00donderdag 20-11-2025:10:00-18:00
      vrijdag 21-11-2025:10:00-18:00zaterdag 22-11-2025:10:00-16:00
      zondag 23-11-2025:maandag 24-11-2025:10:00-18:00
      dinsdag 25-11-2025:10:00-18:00woensdag 26-11-2025:10:00-18:00
      donderdag 27-11-2025:10:00-18:00vrijdag 28-11-2025:10:00-18:00
      zaterdag 29-11-2025:10:00-16:00zondag 30-11-2025:
    • maandag 17-11-2025:08:00-18:00dinsdag 18-11-2025:08:00-18:00
      woensdag 19-11-2025:08:00-18:00donderdag 20-11-2025:08:00-18:00
      vrijdag 21-11-2025:08:00-18:00zaterdag 22-11-2025:08:00-16:00
      zondag 23-11-2025:maandag 24-11-2025:08:00-18:00
      dinsdag 25-11-2025:08:00-18:00woensdag 26-11-2025:08:00-18:00
      donderdag 27-11-2025:08:00-18:00vrijdag 28-11-2025:08:00-18:00
      zaterdag 29-11-2025:08:00-16:00zondag 30-11-2025:
    • bezorgregiobezorgtoeslaggratis bezorging vanaf
      Oisterwijk€ 7,50€ 75,00
      Haaren€ 7,50€ 75,00
      • afhalen
        • contant geld
        • internetbankieren
        • betaalautomaat
      • bezorging
        • contant geld
        • internetbankieren
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 411 621 490

      • gourmetpakket §


        • Gourmet de Luxe §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • hamburger
          • vinkje
          • Jambon
          • 2 satétokjes
          • cordon bleu
          • kruidenboter
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 350 gram vlees per persoon.

          € 10,95 / persoon

          persoon
        • Gourmet Populair §

          • kogelbiefstuk
          • varkensschnitzel
          • kipfilet
          • kalkoenfilet
          • satéstokje
          • vinkje
          • hamburger
          • shoarma
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / persoon

          persoon
        • Gourmet Kids §

          • kipfilet
          • vinkje
          • hamburger
          • 1 satéstokje
          • gehaktschnitzel
          Circa 200 gram vlees per kind.

          € 5,25 / persoon

          persoon
        • Gourmet Du Chef §

          Zeer uitgebreide vleesschotel met:
          • gemarineerde kogelbiefstuk
          • gemarineerde kiphaasjes
          • gemarineerde varkenshaas
          • Oosterse biefpuntjes
          • gemarineerde varkensfilet
          • kipfilet
          • varkensschnitzel
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 12,50 / persoon

          persoon
        • Fondue Populair §

          • kogelbiefstuk naturel en gekruid
          • kipfilet naturel en gekruid
          • varkensfricandeau naturel en gekruid
          • gehaktballetjes
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 8,95 / persoon

          persoon
        • Aanvullingspakket §

          • 2 soorten rauwkost
          • gemarineerde krieltjes
          • gemarineerde aardappelschijfjes met ui, paprika en courgette
          • 3 kleuren paprika
          • ui wit/rood
          • champignons

          € 24,95 / ±4 personen

          stuk
        • Complete aanvulling §

          Let op: voor levering op vrijdag en zaterdag te bestellen tot en met donderdag 18:00 uur
          • huzarensalade (100 gram)
          • 2 soorten rauwkost (150 gram)
          • fruitsalade mogelijk als extra optie (meerprijs)
          • afbakstokbrood
          • kruidenboter
          • cocktailsaus
          • zigeunersaus
          • knoflooksaus
          Te bestellen vanaf 4 personen.

          € 8,50 / persoon

          persoon
      • Gourmet à la carte §

        Stel zelf uw gourmetfeest samen. Een bakje bevat circa 200 gram vlees. Wij adviseren 1,5 - 2 bakjes vlees per persoon.


        • Biefstuk gemarineerd §

          € 7,50 / bakje

          bakje
        • Biefstuk naturel §

          € 7,50 / bakje

          bakje
        • Kalfsschnitzel gemarineerd §

          € 8,95 / bakje

          bakje
        • Kalkoenschnitzel gemarineerd §

          € 5,65 / bakje

          bakje
        • Kipfilet gemarineerd §

          € 4,65 / bakje

          bakje
        • Kipfilet naturel §

          € 4,65 / bakje

          bakje
        • Lamsrack gemarineerd §

          € 8,50 / bakje

          bakje
        • Mini biefspiesjes §

          € 7,50 / bakje

          bakje
        • Mini hamburgers §

          € 4,50 / bakje

          bakje
        • Mini kipsatéspiesjes §

          € 4,95 / bakje

          bakje
        • Mini slavinkjes §

          € 4,35 / bakje

          bakje
        • Mini speklapjes gekruid §

          € 4,65 / bakje

          bakje
        • Mini varkenssatéspiesjes §

          € 4,95 / bakje

          bakje
        • Oosterse biefstukpuntjes §

          € 7,50 / bakje

          bakje
        • Scampi's gemarineerd §

          € 6,95 / bakje

          bakje
        • Varkensfilet gemarineerd §

          € 4,65 / bakje

          bakje
        • Varkenshaas gemarineerd §

          € 5,75 / bakje

          bakje
        • Varkensschnitzel §

          € 4,65 / bakje

          bakje
      • Rollades/ beenham §


      • Kant en klaar §


        • Hachee §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Hachee is een traditioneel stoofgerecht op basis van blokjes vlees, vis of gevogelte, en groenten.
        • Kipragout §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Kipragout is gemaakt van magere, gekookte kipfilet in een zachte champignonroomsaus.
        • Hazenpeper §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Hazenpeper is typisch een gerecht voor liefhebbers van wild, want hierin proef je de wildsmaak extra goed.

          € 39,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Aardappelgratin §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Een typisch winters bijgerecht. Een heerlijke en gezonde aardappelgratin.

          € 4,50 / ±400 g

          portie
        • Kalfsragout §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Ambachtelijke kalfsragout. Heerlijk bij de warme maaltijd of gecombineerd met een pasteitje.
        • Reepeper §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Heerlijke wildmaaltijd met blokjes gesneden reevlees en spekblokjes.

          € 39,90 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Rundvleesragout §

          beschikbaar: 1 - 31 december
        • Tamme konijnenbouten in jus gegaard §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Dit is een typisch Limburgs recept en smaakt overheerlijk.

          € 4,95 / stuk

          stuk
      • Ovenschaaltjes §


        • Biefstuk pannetje §

          beschikbaar: 1 - 31 december

          € 6,98 / ±175 g

          stuk
        • Kipdij spek/ honing/ ketjap §

          beschikbaar: 1 - 31 december

          € 3,41 / ±175 g

          stuk
        • Varkenshaas Champignonsaus §

          beschikbaar: 1 - 31 december

          € 4,29 / ±175 g

          stuk
        • Varkenshaas Mediterraan §

          beschikbaar: 1 - 31 december

          € 4,29 / ±175 g

          stuk
      • Diverse §


        • Carpaccio §

          beschikbaar: 1 - 31 december

          € 5,40 / ±80 g

          portie
        • Gebraden kalfsfricandeau §

          beschikbaar: 1 - 31 december

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipfilet §

          beschikbaar: 1 - 31 december

          € 2,29 / 100 g

          gram
      • Hapjespan §

        De party-/hapjespan sluit u aan op netstroom om de inhoud op te warmen. Zo heeft u in een handomdraai de lekkerste warme hapjes op tafel.


        • Hapjespan 60 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / stuk

          stuk
        • Hapjespan 90 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / stuk

          stuk
        • Hapjespan 60 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / stuk

          stuk
        • Hapjespan 90 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / stuk

          stuk
      • Salades groenteman §


        • Waldorfsalade §

          Spitskool, appel, rozijnen, ananas, mandarijn, walnoten en dressing.

          € 6,62 / ±350 g

          bakje
        • Tomaat/ mozzarella salade §

          Snoeptomaatjes, bieslook en mozzarella dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bakje
        • Salade speciaal §

          Witte kool, paprika, prei, wortel en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bakje
        • Slanksalade §

          Spitskool, druiven, bleekselderij, wortel, ananas en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bakje
        • Fruitsalade §

          Een tropische verrassing: ananas, verschillende soorten meloen, kiwi, aardbeien, eigenlijk te veel om op te noemen.

          € 5,92 / ±350 g

          bakje
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 4,38 / ±350 g

          bakje
        • Tonijn/ appel salade §

          Tonijn, appel, bosui, wortel en dressing.

          € 7,88 / ±350 g

          bakje
        • Pastasalade met kip §

          Heerlijke koude pastasalade met malse kipstukjes.

          € 5,92 / ±350 g

          bakje
        • Humorsalade §

          Spitskool, wortel, rode ui, bieslook en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bakje
      • rundvlees §


        • Haasbiefstuk §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 7,79 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,39 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,89 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde entrecôte §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Malse biefstuk met een klein randje vet, heerlijk gemarineerd.

          € 7,98 / 200 g

          gram
        • Rosbief §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 13,96 / 400 g

          gram
        • Ossenstaart §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 7,96 / 400 g

          gram
        • Schenkel §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 5,07 / 300 g

          gram
        • Picanha §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.

          € 18,46 / 500 g

          gram
        • Rib-eye §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 14,77 / 400 g

          gram
        • Bavette §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 3,60 / 100 g

          gram
        • Côte de boeuf §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Botermals Nederlands rundvlees, 32 dagen gerijpt in onze rijpingskast.

          € 40,37 / ±1.350 g

          stuk
      • varkensvlees §


        • Varkensfilet aan een stuk §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Varkensoester §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 1,99 / 100 g

          gram
      • kalfsvlees §


        • Kalfsoester §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 4,99 / 100 g

          gram
        • Kalfsschnitzel §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4,99 / 100 g

          gram
        • Kalfsfricandeau §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 4,98 / 200 g

          gram
        • Kalfspoulet §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Kalfsentrecôte §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 4,88 / 150 g

          gram
      • lamsvlees §


        • Lamsfilet §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 4,00 / 100 g

          gram
        • Lamsrack §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 3,69 / stuk

          stuk
        • Lamskotelet §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Lamsbout met been §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 44,85 / 1.500 g

          gram
      • kalkoen §


      • ree §


        • Reefilet gevliesd §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          De reerugfilet is eigenlijk de dunne lende van het ree. Het zit boven op de rug aan weerszijde van de wervels. Het vlees is botermals en snel klaar.

          € 11,95 / 100 g

          gram
        • Reebiefstuk §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Het vlees van het ree is mager, fijn van structuur en delicaat van smaak.

          € 8,09 / ±90 g

          stuk
        • Reepoulet §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Heerlijk vlees voor een stoofpotje van wild.

          € 4,29 / 100 g

          gram
      • hert §


        • Hertenrugfilet gevliesd §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Hertenrugfilet wordt gesneden uit de rug. Het is snel te bereiden en is bijzonder fijn van smaak. Heerlijk rosé uit de oven of kort gebakken.

          € 8,45 / 100 g

          gram
        • Hertenbiefstuk §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende.
        • Hertenpoulet §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 36,90 / ±1,0 kg

          stuk
        • Hertenrack §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Heerlijke zachte hertenrack met een traditionele smaak.

          € 7,99 / 100 g

          gram
      • zwijn §


        • Wild zwijnfilet gevliesd §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Wild zwijnfilet is vlees met een zeer eigen, vrij sterke smaak.

          € 6,99 / 100 g

          gram
        • Wild zwijnbiefstuk §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Wildzwijn biefstuk is lekker. Het vlees bevat in tegenstelling tot 'gewoon' varkensvlees weinig verzadigd vet en past goed in een cholesterolverlagende eetstijl.

          € 7,49 / 100 g

        • Wild zwijnpoulet §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Ideaal vlees voor een wildstoofschotel.

          € 3,49 / 100 g

          gram
      • haas §


        • Hazenrugfilet §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 8,39 / ±120 g

          stuk
        • Hazenbout §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Heerlijk vlees van de haas.

          € 10,36 / ±400 g

          stuk
        • Hazenrug §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Echte wilde hazenrug.

          € 28,70 / ±700 g

          stuk
      • konijn §


        • Tam Hollands konijn §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn. Konijnenvlees is rijk aan vitamine B12, eiwitten en is een goede bron van ijzer.

          € 37,60 / ±1,6 kg

          stuk
        • Tamme konijnenbout §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Konijnenbout is stevig van structuur en heeft een sterke smaak. Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn.

          € 5,38 / 250 g

          x 250 g
        • Tam Hollands konijn in delen op schaal §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Tam konijn in stukken verdeeld.

          € 2,65 / 100 g

          gram
        • Tamme konijnenrug §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Een tam konijn heeft een forse brede rug, het vlees is lichtroze en bijzonder smaakvol.

          € 3,49 / 100 g

          gram
      • gevogelte §


        • Tamme eendenborstfilet de canette §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 32,25 / ±1.500 g

          stuk
        • Tamme eendenfilet per 2 stuks §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Hoe jonger de eend, des te zachter en fijner het vlees. Bijzonder lekkere smaak.

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Eendenvet §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Ideaal om bijvoorbeeld groenten in te bakken. Het geeft niet alleen een subtiele smaak af, het rookpunt is een stuk hoger dan olie of boter. Perfect voor het braden, bakken en schroeien.

          € 19,90 / ±1 liter

          blik
        • Gerookte eendenborstfilet §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Zorgvuldig gaargerookte eendenborst.

          € 6,75 / 100 g

          gram
        • Fazant haan panklaar §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Het vlees van de fazant is erg mals en zeer fijn van structuur.

          € 24,90 / stuk

          stuk
        • Fazantborstfilet §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Een stukje wild doet het altijd goed in een feestmenu. Heerlijk malse fazantfilet met een lekkere wildsmaak.

          € 5,45 / 100 g

          x 100 g
        • Fazantbout §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Fazant bereiden is niet heel ingewikkeld en de smaak is fantastisch! De fazant is een typische grondvogel en wordt in het wild geschoten.

          € 1,81 / 70 g

          x 70 g
        • Parelhoen heel panklaar §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Parelhoen is eenvoudig te bereiden en heeft een heerlijke smaak.

          € 18,50 / kilo

          kilo
        • Parelhoenfilet supreme met vleugel §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Uiterst mals en mager pluimveevlees van de parelhoenborst, zonder vel en been.

          € 3,75 / 100 g

          gram
      • Overig §


        • Wildpoulet §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 32,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Wild-trio §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Trio tournedos hert, haas en wildzwijn.

          € 6,99 / 100 g

          gram
      • barbecuepakket §


        • Traiteur Gemak Pakket §

          Wij rekenen 4-5 stuks vlees per persoon
          • lamsfiletspies (gemarineerd)
          • bavettespies (gemarineerd)
          • varkensfiletlapje (gemarineerd)
          • speklapje (gemarineerd)
          • hamburger
          • kipsatéspies
          • varkenshaasspies
          • stokbrood + kruidenboter
          • 2 soorten rauwkostsalade
          • huzarensalade
          • fruitsalade
          • 3 soorten saus
          • inclusief borden en bestek
          • inclusief BBQ+ gas + schoonmaak
          • gratis bezorging in Haaren

          € 24,95 / persoon

          persoon
        • BBQ Populair §

          • gemarineerde kipfilet
          • hamburger
          • barbecueworst
          • gemarineerde speklap

          € 7,95 / persoon

          persoon
        • BBQ Speciaal §

          • hamburger
          • gemarineerde kipfilet
          • varkenshaasspies
          • kipsatéspies

          € 9,50 / persoon

          persoon
        • BBQ Du Chef §

          • hamburger
          • varkenshaasspies
          • gemarineerde kipfilet
          • gemarineerde biefstuk
          • kipsatéspies

          € 13,50 / persoon

          persoon
        • BBQ De Luxe §

          • gemarineerde biefstuk
          • gemarineerde kalkoenfilet
          • varkenshaasspies
          • kipsatéspies
          • gemarineerde scampispies

          € 13,95 / persoon

          persoon
        • BBQ Royaal §

          • hamburger
          • gemarineerd varkensfiletlapje
          • kipsatéspies
          • gemarineerde speklap
          • gemarineerde biefstukspies

          € 11,60 / persoon

          persoon
        • BBQ Kids §

          • gegaarde kipburger
          • barbecueworst
          • kinderspies

          € 4,50 / persoon

          persoon
        • Steelpanpakket A §

          • shoarmareepjes
          • gyrosreepjes
          • kip kebabreepjes
          • kalkoenreepjes (tandoori)
          U krijgt circa 400 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / persoon

          persoon
        • Steelpanpakket B §

          • Gemarineerde biefreepjes
          • gyrosreepjes
          • kip tex-mex reepjes
          • kippendijenreepjes
          U krijgt circa 400 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / persoon

          persoon
        • Complete aanvulling BBQ §

          Let op: voor levering op vrijdag en zaterdag te bestellen tot en met donderdag 18:00 uur
          • huzarensalade (100 gram)
          • 2 soorten rauwkostsalade (150 gram)
          • fruitsalade mogelijk als extra optie (meerprijs)
          • afbakstokbrood
          • kruidenboter
          • cocktailsaus
          • zigeunersaus
          • knoflooksaus

          € 8,50 / persoon

          persoon
      • vegetarisch §


        • Barbecuepakket vegetarisch §

          • vegetarische hamburger
          • vegetarische shaslick
          • vegetarische groenteschijf

          € 3,95 / persoon

          persoon
        • Vega shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid vlees, ui, spek en paprika.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Vega hamburger §

          Een heerlijke vegetarische hamburger voor op de barbecue.

          € 1,25 / stuk

          stuk
        • Vega groenteburger §

          De vegetariër hoeft zeker niet alleen maar stokbrood te eten op een barbecue. Deze groenteburger is heerlijk!

          € 1,25 / stuk

          stuk
        • Vega champignonburger §

          Champignonburger voor op de barbecue. Lekker gemarineerd.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Gevulde Portobello §

          Speciaal voor de vegetariër, gevulde champignon voor de barbecue.

          € 3,50 / stuk

          stuk
        • Courgette sleetje §

          Gezond recept voor de barbecue. Simpel, snel en verrassend lekker.

          € 2,50 / stuk

          stuk
      • barbecue §


        • Barbecuehamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,90 / stuk

          stuk
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,60 / stuk

          stuk
        • Biefspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk.

          € 2,95 / stuk

          stuk
        • Bistro varkenshaaslapje §

          Heerlijk mals bistro gekruid varkenshaaslapje.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Gebraden sparerib §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 3,50 / stuk

          stuk
        • Gegaarde drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 1,45 / stuk

          stuk
        • Gegaarde grillburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,85 / stuk

          stuk
        • Gemarineerd speklapje §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,60 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde biefstuk §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade.

          € 3,35 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde entrecôte §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 4,75 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde kalkoenschnitzel §

          Heerlijke smaakvolle schnitzel van kalkoen voor op de grill.

          € 1,95 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,10 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde lamsrack §

          Supermals vlees in een heerlijke marinade. Ideaal voor de barbecue.

          € 3,69 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde runderschnitzel §

          Een schnitzel kan ook prima bereid worden op de barbecue.

          € 3,19 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde varkenssteak §

          Heerlijke gemarineerde minute-steak. Ideaal voor op de barbecue.

          € 2,45 / stuk

          stuk
        • Globespies §

          Een spies met kleine gehaktballetjes.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Haas op stok §

          Varkenshaas op stok is een spies met gemarineerde varkenshaas omwikkeld met ontbijtspek.

          € 2,75 / stuk

          stuk
        • Kinderspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes.

          € 1,35 / stuk

          stuk
        • Kip Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 2,75 / stuk

          stuk
        • Kip shaslick §

          Heerlijke shaslick spies.

          € 2,75 / stuk

          stuk
        • Kippendijenspies §

          Een spies met heerlijk malse stukjes kipdij.

          € 1,95 / stuk

          stuk
        • Kipsatéspies §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,10 / stuk

          stuk
        • Lamsspies gemarineerd §

          Een spies met heerlijk zacht lamsvlees.

          € 3,99 / stuk

          stuk
        • Procureurlap gemarineerd §

          Deze malse procureurlapjes worden gesneden van de varkensprocureur (hals/schouder) en daarna gekruid. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,70 / stuk

          stuk
        • Scampispies §

          Heerlijke garnalen op een spies.

          € 2,95 / stuk

          stuk
        • Souvlaki lapje §

          Filetlapje gekruid met Griekse souvlaki kruiden.

          € 1,70 / stuk

          stuk
        • Varkens shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Varkensfilet gemarineerd §

          Heerlijk mals stukje varkensvlees, ideaal voor op de barbecue.

          € 1,80 / stuk

          stuk
        • Varkenshaasspies §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 2,40 / stuk

          stuk
        • Varkenssatéspies §

          Varkenssatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,70 / stuk

          stuk
      • BBQ Traiteurspecials §


        • Picanha §

          Picanha is een spectaculair stuk vlees dat je zeker een keer gegeten moet hebben: staartstuk van de koe dat maar weinig nodig heeft en makkelijk te bereiden is.

          € 9,23 / 250 g

          gram
        • Rib-eye §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 9,23 / 250 g

          gram
        • Entrecôte §

          Smaakvol stuk vlees voor op de barbecue. Lekker als steak maar zeker ook als groot vlees heerlijk om te grillen.

          € 8,63 / 250 g

          gram
        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Heerlijk om te grillen.

          € 8,99 / 250 g

          gram
        • Varkensprocureur (pulled pork) §

          Grote stukken vlees zoals procureur laten zich perfect garen op de barbecue.

          € 4,49 / 250 g

          gram
        • Kippendijen (pulled chicken) §

          Heerlijk malse kippendij voor op de grill.

          € 4,73 / 250 g

          gram
      • garnering §


        • Fruitsalade §

          € 1,40 / persoon

          persoon
        • Pastasalade §

          € 1,40 / persoon

          persoon
        • Aardappelsalade §

          € 1,00 / persoon

          persoon
        • Satésaus §

          € 0,75 / persoon

          persoon
        • Stokbrood §

          € 1,90 / stuk

          stuk
        • Kruidenboter §

          € 1,80 / bakje

          bakje
      • barbecuetoebehoren §


        • Gasbarbecue §

          Bij een bestelling van minimaal 15 personen kunt u gebruik maken van onze gasbarbecue. U betaalt alleen voor het gasverbruik.

          € 17,50 / stuk

          stuk
        • Reuze steelpan §

          Bij een bestelling van minimaal 15 personen kunt u gebruik maken van onze reuze steelpan. U betaalt alleen voor het gasverbruik.

          € 17,50 / stuk

          stuk
        • Borden en bestek vuil retour §

          Wij doen de afwas voor u.
          • porseleinen borden
          • metalen bestek
          • inclusief servetten

          € 1,10 / persoon

          persoon
        • Borden en bestek schoon retour §

          Moet schoon retour!
          • porseleinen borden
          • metalen bestek
          • inclusief servetten

          € 0,90 / persoon

          persoon
        • Schoonmaakservice Barbecue §

          Bestel onze schoonmaakservice erbij en wij maken de gehuurde barbecue voor u schoon!

          € 15,00 / stuk

          stuk
      • gourmetpakket §


        • Gourmet de Luxe §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • hamburger
          • vinkje
          • Jambon
          • 2 satétokjes
          • cordon bleu
          • kruidenboter
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 350 gram vlees per persoon.

          € 10,95 / persoon

          persoon
        • Gourmet Populair §

          • kogelbiefstuk
          • varkensschnitzel
          • kipfilet
          • kalkoenfilet
          • satéstokje
          • vinkje
          • hamburger
          • shoarma
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / persoon

          persoon
        • Gourmet Kids §

          • kipfilet
          • vinkje
          • hamburger
          • 1 satéstokje
          • gehaktschnitzel
          Circa 200 gram vlees per kind.

          € 5,25 / persoon

          persoon
        • Gourmet Du Chef §

          Zeer uitgebreide vleesschotel met:
          • gemarineerde kogelbiefstuk
          • gemarineerde kiphaasjes
          • gemarineerde varkenshaas
          • Oosterse biefpuntjes
          • gemarineerde varkensfilet
          • kipfilet
          • varkensschnitzel
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 12,50 / persoon

          persoon
        • Fondue Populair §

          • kogelbiefstuk naturel en gekruid
          • kipfilet naturel en gekruid
          • varkensfricandeau naturel en gekruid
          • gehaktballetjes
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 8,95 / persoon

          persoon
        • Aanvullingspakket §

          • 2 soorten rauwkost
          • gemarineerde krieltjes
          • gemarineerde aardappelschijfjes met ui, paprika en courgette
          • 3 kleuren paprika
          • ui wit/rood
          • champignons

          € 24,95 / ±4 personen

          stuk
        • Complete aanvulling §

          Let op: voor levering op vrijdag en zaterdag te bestellen tot en met donderdag 18:00 uur
          • huzarensalade (100 gram)
          • 2 soorten rauwkost (150 gram)
          • fruitsalade mogelijk als extra optie (meerprijs)
          • afbakstokbrood
          • kruidenboter
          • cocktailsaus
          • zigeunersaus
          • knoflooksaus
          Te bestellen vanaf 4 personen.

          € 8,50 / persoon

          persoon
      • Gourmet à la carte §

        Stel zelf uw gourmetfeest samen. Een bakje bevat circa 200 gram vlees. Wij adviseren 1,5 - 2 bakjes vlees per persoon.


        • Biefstuk gemarineerd §

          € 7,50 / bakje

          bakje
        • Biefstuk naturel §

          € 7,50 / bakje

          bakje
        • Kalfsschnitzel gemarineerd §

          € 8,95 / bakje

          bakje
        • Kalkoenschnitzel gemarineerd §

          € 5,65 / bakje

          bakje
        • Kipfilet gemarineerd §

          € 4,65 / bakje

          bakje
        • Kipfilet naturel §

          € 4,65 / bakje

          bakje
        • Lamsrack gemarineerd §

          € 8,50 / bakje

          bakje
        • Mini biefspiesjes §

          € 7,50 / bakje

          bakje
        • Mini hamburgers §

          € 4,50 / bakje

          bakje
        • Mini kipsatéspiesjes §

          € 4,95 / bakje

          bakje
        • Mini slavinkjes §

          € 4,35 / bakje

          bakje
        • Mini speklapjes gekruid §

          € 4,65 / bakje

          bakje
        • Mini varkenssatéspiesjes §

          € 4,95 / bakje

          bakje
        • Oosterse biefstukpuntjes §

          € 7,50 / bakje

          bakje
        • Scampi's gemarineerd §

          € 6,95 / bakje

          bakje
        • Varkensfilet gemarineerd §

          € 4,65 / bakje

          bakje
        • Varkenshaas gemarineerd §

          € 5,75 / bakje

          bakje
        • Varkensschnitzel §

          € 4,65 / bakje

          bakje
      • Hapjespan §

        De party-/hapjespan sluit u aan op netstroom om de inhoud op te warmen. Zo heeft u in een handomdraai de lekkerste warme hapjes op tafel.


        • Hapjespan 60 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / stuk

          stuk
        • Hapjespan 90 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / stuk

          stuk
        • Hapjespan 60 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / stuk

          stuk
        • Hapjespan 90 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / stuk

          stuk
      • rundvlees §

        beschikbaar: 1 - 31 december

        • Haasbiefstuk §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 7,79 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,39 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,89 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde entrecôte §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Malse biefstuk met een klein randje vet, heerlijk gemarineerd.

          € 7,98 / 200 g

          gram
        • Rosbief §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 13,96 / 400 g

          gram
        • Ossenstaart §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 7,96 / 400 g

          gram
        • Schenkel §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 5,07 / 300 g

          gram
        • Picanha §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.

          € 18,46 / 500 g

          gram
        • Rib-eye §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 14,77 / 400 g

          gram
        • Bavette §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 3,60 / 100 g

          gram
        • Côte de boeuf §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Botermals Nederlands rundvlees, 32 dagen gerijpt in onze rijpingskast.

          € 40,37 / ±1.350 g

          stuk
      • kalfsvlees §

        beschikbaar: 1 - 31 december

        • Kalfsoester §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 4,99 / 100 g

          gram
        • Kalfsschnitzel §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4,99 / 100 g

          gram
        • Kalfsfricandeau §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 4,98 / 200 g

          gram
        • Kalfspoulet §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Kalfsentrecôte §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 4,88 / 150 g

          gram
      • lamsvlees §

        beschikbaar: 1 - 31 december

        • Lamsfilet §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 4,00 / 100 g

          gram
        • Lamsrack §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 3,69 / stuk

          stuk
        • Lamskotelet §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Lamsbout met been §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 44,85 / 1.500 g

          gram
      • varkensvlees §

        beschikbaar: 1 - 31 december

        • Varkensfilet aan een stuk §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Varkensoester §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 1,99 / 100 g

          gram
      • Diverse §

        beschikbaar: 1 - 31 december

        • Carpaccio §

          beschikbaar: 1 - 31 december

          € 5,40 / ±80 g

          portie
        • Gebraden kalfsfricandeau §

          beschikbaar: 1 - 31 december

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipfilet §

          beschikbaar: 1 - 31 december

          € 2,29 / 100 g

          gram
      • gevogelte §

        beschikbaar: 22 - 24 december

        • Tamme eendenborstfilet de canette §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 32,25 / ±1.500 g

          stuk
        • Tamme eendenfilet per 2 stuks §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Hoe jonger de eend, des te zachter en fijner het vlees. Bijzonder lekkere smaak.

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Eendenvet §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Ideaal om bijvoorbeeld groenten in te bakken. Het geeft niet alleen een subtiele smaak af, het rookpunt is een stuk hoger dan olie of boter. Perfect voor het braden, bakken en schroeien.

          € 19,90 / ±1 liter

          blik
        • Gerookte eendenborstfilet §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Zorgvuldig gaargerookte eendenborst.

          € 6,75 / 100 g

          gram
        • Fazant haan panklaar §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Het vlees van de fazant is erg mals en zeer fijn van structuur.

          € 24,90 / stuk

          stuk
        • Fazantborstfilet §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Een stukje wild doet het altijd goed in een feestmenu. Heerlijk malse fazantfilet met een lekkere wildsmaak.

          € 5,45 / 100 g

          x 100 g
        • Fazantbout §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Fazant bereiden is niet heel ingewikkeld en de smaak is fantastisch! De fazant is een typische grondvogel en wordt in het wild geschoten.

          € 1,81 / 70 g

          x 70 g
        • Parelhoen heel panklaar §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Parelhoen is eenvoudig te bereiden en heeft een heerlijke smaak.

          € 18,50 / kilo

          kilo
        • Parelhoenfilet supreme met vleugel §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Uiterst mals en mager pluimveevlees van de parelhoenborst, zonder vel en been.

          € 3,75 / 100 g

          gram
      • kalkoen §

        beschikbaar: 22 - 24 december

      • ree §

        beschikbaar: 22 - 24 december

        • Reefilet gevliesd §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          De reerugfilet is eigenlijk de dunne lende van het ree. Het zit boven op de rug aan weerszijde van de wervels. Het vlees is botermals en snel klaar.

          € 11,95 / 100 g

          gram
        • Reebiefstuk §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Het vlees van het ree is mager, fijn van structuur en delicaat van smaak.

          € 8,09 / ±90 g

          stuk
        • Reepoulet §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Heerlijk vlees voor een stoofpotje van wild.

          € 4,29 / 100 g

          gram
      • hert §

        beschikbaar: 22 - 24 december

        • Hertenrugfilet gevliesd §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Hertenrugfilet wordt gesneden uit de rug. Het is snel te bereiden en is bijzonder fijn van smaak. Heerlijk rosé uit de oven of kort gebakken.

          € 8,45 / 100 g

          gram
        • Hertenbiefstuk §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende.
        • Hertenpoulet §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 36,90 / ±1,0 kg

          stuk
        • Hertenrack §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Heerlijke zachte hertenrack met een traditionele smaak.

          € 7,99 / 100 g

          gram
      • zwijn §

        beschikbaar: 22 - 24 december

        • Wild zwijnfilet gevliesd §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Wild zwijnfilet is vlees met een zeer eigen, vrij sterke smaak.

          € 6,99 / 100 g

          gram
        • Wild zwijnbiefstuk §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Wildzwijn biefstuk is lekker. Het vlees bevat in tegenstelling tot 'gewoon' varkensvlees weinig verzadigd vet en past goed in een cholesterolverlagende eetstijl.

          € 7,49 / 100 g

        • Wild zwijnpoulet §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Ideaal vlees voor een wildstoofschotel.

          € 3,49 / 100 g

          gram
      • haas §

        beschikbaar: 22 - 24 december

        • Hazenrugfilet §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 8,39 / ±120 g

          stuk
        • Hazenbout §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Heerlijk vlees van de haas.

          € 10,36 / ±400 g

          stuk
        • Hazenrug §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Echte wilde hazenrug.

          € 28,70 / ±700 g

          stuk
      • konijn §

        beschikbaar: 22 - 24 december

        • Tam Hollands konijn §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn. Konijnenvlees is rijk aan vitamine B12, eiwitten en is een goede bron van ijzer.

          € 37,60 / ±1,6 kg

          stuk
        • Tamme konijnenbout §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Konijnenbout is stevig van structuur en heeft een sterke smaak. Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn.

          € 5,38 / 250 g

          x 250 g
        • Tam Hollands konijn in delen op schaal §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Tam konijn in stukken verdeeld.

          € 2,65 / 100 g

          gram
        • Tamme konijnenrug §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Een tam konijn heeft een forse brede rug, het vlees is lichtroze en bijzonder smaakvol.

          € 3,49 / 100 g

          gram
      • Overig §

        beschikbaar: 22 - 24 december

        • Wildpoulet §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 32,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Wild-trio §

          beschikbaar: 22 - 24 december
          Trio tournedos hert, haas en wildzwijn.

          € 6,99 / 100 g

          gram
      • Kant en klaar §

        beschikbaar: 1 - 31 december

        • Hachee §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Hachee is een traditioneel stoofgerecht op basis van blokjes vlees, vis of gevogelte, en groenten.
        • Kipragout §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Kipragout is gemaakt van magere, gekookte kipfilet in een zachte champignonroomsaus.
        • Hazenpeper §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Hazenpeper is typisch een gerecht voor liefhebbers van wild, want hierin proef je de wildsmaak extra goed.

          € 39,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Aardappelgratin §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Een typisch winters bijgerecht. Een heerlijke en gezonde aardappelgratin.

          € 4,50 / ±400 g

          portie
        • Kalfsragout §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Ambachtelijke kalfsragout. Heerlijk bij de warme maaltijd of gecombineerd met een pasteitje.
        • Reepeper §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Heerlijke wildmaaltijd met blokjes gesneden reevlees en spekblokjes.

          € 39,90 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Rundvleesragout §

          beschikbaar: 1 - 31 december
        • Tamme konijnenbouten in jus gegaard §

          beschikbaar: 1 - 31 december
          Dit is een typisch Limburgs recept en smaakt overheerlijk.

          € 4,95 / stuk

          stuk
      • Ovenschaaltjes §

        beschikbaar: 1 - 31 december

        • Biefstuk pannetje §

          beschikbaar: 1 - 31 december

          € 6,98 / ±175 g

          stuk
        • Kipdij spek/ honing/ ketjap §

          beschikbaar: 1 - 31 december

          € 3,41 / ±175 g

          stuk
        • Varkenshaas Champignonsaus §

          beschikbaar: 1 - 31 december

          € 4,29 / ±175 g

          stuk
        • Varkenshaas Mediterraan §

          beschikbaar: 1 - 31 december

          € 4,29 / ±175 g

          stuk
      • Salades groenteman §


        • Waldorfsalade §

          Spitskool, appel, rozijnen, ananas, mandarijn, walnoten en dressing.

          € 6,62 / ±350 g

          bakje
        • Tomaat/ mozzarella salade §

          Snoeptomaatjes, bieslook en mozzarella dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bakje
        • Salade speciaal §

          Witte kool, paprika, prei, wortel en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bakje
        • Slanksalade §

          Spitskool, druiven, bleekselderij, wortel, ananas en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bakje
        • Fruitsalade §

          Een tropische verrassing: ananas, verschillende soorten meloen, kiwi, aardbeien, eigenlijk te veel om op te noemen.

          € 5,92 / ±350 g

          bakje
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 4,38 / ±350 g

          bakje
        • Tonijn/ appel salade §

          Tonijn, appel, bosui, wortel en dressing.

          € 7,88 / ±350 g

          bakje
        • Pastasalade met kip §

          Heerlijke koude pastasalade met malse kipstukjes.

          € 5,92 / ±350 g

          bakje
        • Humorsalade §

          Spitskool, wortel, rode ui, bieslook en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bakje
      • saladeschotel §

        Voor onze saladeschotels adviseren wij als hapje circa 200 gram per persoon, als maaltijd circa 350 gram per persoon.